fbpx
Дитячі садки у Харкові 050 022 10 89 вул. Отакара Яроша, 25А

098 600 14 64 провулок. Рівний, 3А
Ліцензований дитячий садок
від 30.01.2020
Замовити дзвінок Щоденно з 8:00 до 19:00

Садочок «Happy life» став фіналістом Конкурсу «Найякісніші послуги і товари 2021 року»


За результатами дослідження і аналізу оргкомітету Компанії «Знак Якості» Європейський садок «Happy life»  в місті Харків став фіналістом Конкурсу «Найякісніші послуги і товари 2021 року» від компанії «Знак Якості» в категорії: центри розвитку дітей!

Європейські сади «Happy life» — унікальний дитячий проєкт, де кожна дитина почувається щасливою, реалізує найзаповітніші мрії, удосконалює свої здібності, створює самостійно свою історію дитинства.

Єдиний у Харкові європейський дитячий садок. Скандинавська система освіти в «Happy life» дозволяє малюкам розвиватися  гармонійно та почуватися щасливими.

Досвідчені педагоги, логопеди та психологи допомагають дітям комфортно підготуватися до школи. Програму затверджено МОН «Упевнений стар». Освітні програми  «Happy life»: Ліцензія МОУ;  STREAM освіта; авторські методики; сучасне обладнання; дидактичні ігри та посібники європейських брендів; проєктна та дослідницька діяльність.

Чуйні педагоги, професійні творчі наставники, малокомплектні групи, індивідуальний підхід — все це «Happy life». Маэмо велику честь нагородити керывника Заболотну Олену Василывну та колектив почесним Кубком та Дипломом «Знак Якості»!